Nederlands | English | Deutsch

Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee is een unieke plek aan de Noordzeekust, vlakbij Zandvoort en Haarlem. Elk seizoen heeft hier zijn eigen karakter en maakt een verblijf in elk jaargetijde zeer aantrekkelijk. Bloemendaal aan Zee is omringd door de prachtige en een zeer uitgestrekte natuur. Het strand is 4.5 km lang, ideaal voor lange strandwandelingen! Uw appartement kan als uitgangspunt dienen voor diverse activiteiten in de omgeving.

Enige mogelijkheden willen wij graag noemen:

Bloemendaal & Overveen 
Duinen, bossen, prachtige fiets- wandelpaden, winkels en supermarkten; Bloemendaal en Overveen hebben het allemaal! Ideaal voor de dagelijkse benodigdheden. Deze twee dorpen hebben een gunstige ligging ten opzichte van Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee. In Overveen bevindt zich ook een treinstation. Beide dorpen zijn bereikbaar in enkele minuten met de auto.

Nationaal natuurpark De Kennemerduinen
De achtertuin van Appartementen-hotel Bloemendaal aan Zee is het Nationaal Natuurpark De Kennemerduinen, een ongerepte duinenvallei met historische landgoederen. Het gebied bestaat uit meer dan 3800 hectare waar vele (zeldzame) flora en avifauna aanwezig is. U kunt daar heerlijk wandelen en fietsen via diverse routes dwars door de duinen heen, genietend van prachtige natuur. Ook kunt u in zuidelijke richting fietsen, achter de duinen langs, naar Noordwijk aan Zee.

Zandvoort
Deze badplaats ligt in het verlengde van Bloemendaal aan Zee, op 3.5km afstand en is meer dan strand alleen. Het sfeervolle, oude dorp met talloze restaurants, bars en boetiekjes. Wat dacht u van een compleet avondje uit in Holland Casino? Tevens kunt u hier ook terecht voor de supermarkten en het treinstation.

Haarlem
Dit is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en kenmerkt zich door zijn historie, de grote diversiteit aan winkels en de wirwar van straatjes, grachten en hofjes. En natuurlijk als dé bloemenstad van Nederland.
Wilt u in Haarlem de Bourgondische Vlaamse levenstijl proeven en ervaren? Ga dan naar een van de toprestaurants of een van de gezellige eetcafés en sluit af in een donkerbruine kroeg. Haarlem is in ± 10 minuten te bereiken met de auto (8km).

Amsterdam
De hoofdstad van Nederland ligt op 27 kilometer afstand, met zijn vele mogelijkheden om uit te gaan, te winkelen en het bezoeken van de diverse attracties. Rondvaartboot door de grachtengordels, bezoek aan het Van Gogh museum, Rijksmuseum en het Anne Frankhuis.

VVV Zandvoort kan u nog veel meer informatie geven over alle mogelijkheden die er in de omgeving zijn.

Wilt u een blik op het strand werpen klik onderstaande link aan

http://reddingsbrigade-bloemendaal.nl/beachcam.html

 
 
goto E-Smart.nl
Logo Lionhead Interactive