Nederlands | English | Deutsch

Comfort Appartementen met uitzicht op zee bij ons Appartementenhotel:

 'Residence Bloemendaal aan Zee'

De knusse zeezicht appartementen van Hotel Bloemendaal aan Zee bieden u een heerlijke vakantie door het prachtige gevarieerde en adembenemend mooie landschap; met altijd de zee en strand als metgezel en bovenop de duinen!
De zes ruime vakantie appartementen zijn comfortabel ingericht met woonkamer, keuken met complete inventaris, een slaapkamer en ze kennen allen een terras of balkon met uitzicht op zeeaan de Zuid-Westzijde; iedere avond genieten van de prachtige zonsondergang!

De appartementen zijn te huur voor een enkele nacht(en), weekend, midweek, week of een langer verblijf, zoals tijdelijke woonruimte. Ze hebben allen uitzicht op Noord-Hollandse kust en zijn geschikt voor 1 tot 4 personen.

Ieder appartement is voorzien van een whirlpool en merendeel met een sauna. Door de fantastische ligging direct aan de Hollandse kust, is uw appartement een ideale uitvalsbasis om de omgeving van Bloemendaal aan Zee te ontdekken. Met als achterbuur het uitgestrekte Nationaal Natuurpark Kennemerduinen, een eldorado voor fietsers en wandelaars die na elke bocht weer van een ander decor genieten. Direct voor uw appartement liggen de 7 trendy strandclubs van Bloemendaal aan Zee; bekend van de vele strandevenementen. Loungen bij een van de strandpaviljoens of wordt het een lange strandwandelingen langs de waterlijn van de Noordzee. Verder liggen Zandvoort en Haarlem op slechts een paar kilometer.

Parkeren is voor huurders van Residence Bloemendaal aan Zee geen probleem. Elk appartement beschikt over 1 gratis parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein direct naast het appartementencomplex.

Het vlakbij gelegen Zandvoort voor dagelijkse boodschappen en heerlijk genieten van de vele restaurants en cafés of een bezoek aan een van de historische steden Haarlem en Amsterdam of aan een van de idyllische dorpjes zoals Overveen en Aerdenhout. Tevens zijn er ook volop overige recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen, golfen, zwemmen, golfsurfen en paardrijden. Voor meer informatie over de omgeving ga naar Omgeving. Bloemendaal aan Zee kent het meest trendy strand van de Noord-Hollandse kust!

Résidence Bloemendaal aan Zee; Dé hotspot aan de Noord-Hollandse kust!

Wilt u een volledige omschrijving per appartement of benieuwd naar de tarieven? Klik dan in onderstaand overzicht op uw gewenste appartementstype.

 

Comfort Zeezicht Appartement met Sauna 
2-4 personen / 1 slaapkamer
1e & 2e etage
Balkon aanwezig
Whirlpool ligbad & sauna
Direct uitzicht op zee en het strand 

Comfort Zeezicht Appartement 100 & 102
2-4 personen / 1 slaapkamer
Begane grond
Terras aanwezig
Whirlpool ligbad & douche
Direct zeezicht 

 
goto E-Smart.nl
Logo Lionhead Interactive